Huisschoenen

Huisschoenen met podologische zolen – voor wanneer u reeds functionele zolen gebruikt in uw (buiten-)schoenen en daarnaast ook een ‘gezonde’ pantoffel zoekt voor gebruik binnenshuis. Voor mensen zonder voetproblemen zijn podologische huisschoenen een geweldige manier om het dagelijks leefcomfort aanzienlijk te verhogen. Met gezonde, warme voeten voel je je thuis!

Huisschoenen

Ook binnenshuis de correcte ondersteuning voor uw voeten. Maak een afspraak voor meer informatie.

Altijd de juiste ondersteuning

Binnenshuis willen mensen vaak niet op ‘’zware’’ schoenen lopen maar liever op lekker zachte sokken of sloffen. Het voelt weliswaar fijn om ‘lekker vrij’ rond te lopen – wanneer uw voet daarmee echter niet de steun krijgt die deze nodig heeft kan dit op termijn klachten veroorzaken. Vooral voor mensen die functionele zolen hebben, kan dit uiteindelijk problemen geven. Ook mensen zonder voetklachten kunnen voordeel behalen bij het gebruik van huisschoenen. Door het langdurig rondlopen op blote voeten of sokken kunnen de voeten overbelast geraken, wat logischerwijs complicaties met zich meebrengt.

Met de hand gemaakt

Huisschoenen of pantoffels met steunzolen zijn er voor dames en heren, in de maten 36 t/m 46. Uw 100% op maat gemaakte functionele zool biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat u zich comfortabel en vrij kunt bewegen. Het wordt met de hand vervaardigd tot een uniek product, speciaal voor u gemaakt.

Vraag uw podoloog voor meer informatie.

De voordelen van podologische huisschoenen:

– Podologisch verantwoord schoeisel
– Voorkomen van klachten, sneller herstel
– Hygiënisch
– Comfortabel
– Ter preventie van wonden bij personen met diabetes

podologische pantoffels
podologische pantoffels
Pantoffels op maat

Waarmee kunnen wij u helpen?

Een behandeling bij Podologie Hermanns

Sinds 2021 is Podologie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podologie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde praktijk is en maak een afspraak.

Bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen